Recensies

Door: Henk en Anne Mogezomp
Vanaf de eerste tonen stond de dansvloer vol en dat is de hele avond zo gebleven. Een   super leuke aanstekelijke band, die onderling ook zo veel lol heeft. Ze voelden de sfeer goed aan en heeft een breed repertoire. Zij hebben onze wens voor een dans(bruilofts)feest meer dan waar gemaakt, iedereen stond op de dansvloer!!! Alleen maar lof, TOP!!!
Door: Rob en Judith Schut
Nxt Level is een hele goede band die zorgt voor een groot feest. Echt een band om te boeken als je een avond goed wil swingen.
Door: Irene Biegstraaten
De band was geweldig! Een zangeres met een prachtige stem en professionele bandleden. Ze wisten zich uitstekend aan te passen aan ons publiek, waardoor het feest top werd. De band was erg enthousiast en dat werkte zeer aanstekelijk!
Door: Chris en Angelique Wouters
Na 1x in de studio te mogen kijken en luisteren voelde het goed en de band vastgelegd. Toch spannend hoe het zal zijn op onze speciale dag. Wat zijn jullie goed, van begin tot het eind. Zo goed ingespeeld op het publiek. Het was een fantastische avond. De dansvloer heeft ook de hele avond vol gestaan. Onze complimenten. Wij bevelen jullie zeker aan. Ook vanuit de gasten veel complimenten gehad voor onze bandkeuze.
Door: Maressa en Chris
Via youtube hebben wij besloten om jullie te boeken voor onze bruiloft. Vond dat super spannend, want vind het altijd fijn om een band gehoord, gezien of gesproken te hebben. Maar ... het was echt super! Wij hebben een super avond gehoord en krijgen nu nog regelmatig de vraag waar we jullie vandaan hadden etc. Dus wie weet ... tot snel!
Door: Dennis Speijer
Uitgebreid repertoire, goed geluid en verlichting. De kers op de taart.
Door: Vincent ten Berge
Professionele band die perfect in kan spelen op de wensen van het publiek en zo een gezellige feestsfeer kan creëren. Het repertoire is divers en wat ik knap vind is dat de kern van het nummer altijd benaderd wordt of het nu een nummer van The Black Eyed Peas, André Hazes Jr. of Metallica is.
Door: Klompmaker 
Vanaf het begin van de avond zat de sfeer er goed in. De band speelde goed in op diverse situaties. Zowel de muziek als de zang waren top! Wil je meezingen, dansen of gewoon even uit je plaat...alles komt voorbij. Een spetterend feest voor onze bruiloft gehad. Nogmaals bedankt.
Door: Op de Beek
Leuke en gezellige band die anticipeert op de behoefte en sfeer van de gasten. Goede zangeres en prima bandleden. Geen lange pauzes. Aanrader!
Door: Arie
De band NxtLevel kreeg er vanaf de eerste minuut de stemming er helemaal in tot en met het eind. Deze band niet gehoord of gezien is een gemis.
nXt LeveL
Centerpoort-Noord Impact 6K
6921 RZ, Duiven (bij Arnhem)
Telefoonnummer: 06-48330582
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.nxtlevel.nl