Vragen?

Algemeen

Allereerst kies je een band op basis van hun repertoire en uitstraling die past bij jullie feest. Het doel van de band zal gelijk zijn aan het doel van feestgevers: het dak moet er af! De band heeft binnen zijn repertoire natuurlijk de meeste ervaring om dat ook voor elkaar te krijgen. Geef hen dan ook zoveel mogelijk de vrijheid daarin. De ene band is natuurlijk flexibeler dan de andere band, maar in het algemeen geldt dat wij de voorkeuren van opdrachtgevers zoveel mogelijk meenemen in de planning. Onder voorkeuren aangeven verstaan we bijvoorbeeld als er een paar nummers in het repertoire zitten, waar je toevallig een hekel aan hebt, deze dan ook niet gespeeld worden. Ook kun je enkele favoriete nummers aangeven die je graag wilt horen.

Category: Algemeen

nXtLeveL verzorgt standaard de pauzemuziek in dezelfde stijl als onze muziek. Wij zullen echter niet fungeren als DJ. Het betreft muziek van verzamelalbums/Spotify. Mocht je specifieke wensen hebben m.b.t. het genre van de pauzemuziek dan is het altijd mogelijk dit zelf (op CD of USB-stick) aan te leveren op de feestavond.

Category: Algemeen

Ja, dat hebben wij ook. nXtLeveL brengt 1 a 2 personen mee die verantwoordelijk zijn voor de bediening van het licht en geluid.

Category: Algemeen

Een hoofdpijntje is geen reden voor nXtLeveL om niet op te treden.

In het onverhoopte geval dat er iemand echt ziek is (overmacht) wordt door de band in samenwerking met collega muzikanten een volwaardige vervanger/invaller ingezet. In het uiterste geval wordt naar een vervangende band gezocht.

Onze ceremoniemeester(s) zal/zullen op de feestavond voornamelijk het contact met de band hebben. Hoe kunnen we de gemaakte afspraken het beste met hem/hen kortsluiten zonder iets essentieels te vergeten?

Geef de ceremoniemeester(s) ruim voor het feest een kopie van het contract en eventuele bijlagen. Dit voorkomt onduidelijkheden en misverstanden en bevordert de communicatie op de feestavond.

Category: Algemeen

Het is altijd mogelijk om bij een van onze repetities te komen luisteren. Wij repeteren elke twee weken op donderdagavond in Duiven (aan de A12). Voor meer informatie kun je contact opnemen via de website of email. Natuurlijk kun je ook naar een van onze optredens komen! Ook is het mogelijk om een optreden op een bruiloft kort te zien. Graag wel bellen van tevoren, zodat wij één en ander kunnen afstemmen met het bruidspaar. Dit om te voorkomen dat je voor een gesloten deur staat, mocht het bruidspaar geen behoefte aan kijkers hebben!

Category: Algemeen

Electriciteit

In overleg kan dit altijd, mits de DJ/artiest de aansluiting naar onze mengtafel verzorgt. Wij rekenen hiervoor wel een vast inpriktarief van 250 euro. Natuurlijk geldt dit niet voor stukjes van gasten.

Category: Electriciteit

Dan moeten we gebruik maken van aggregaten. nXtLeveL kan dit desgewenst tegen de daarvoor geldende prijzen geheel voor u verzorgen, anders is het vaak door de eigenaar van de locatie te regelen.

Category: Electriciteit

Het liefst maken we gebruik van krachtstroom (1 x 380V, 5-polig, CEE-form, 32 Amp.) en/of 3x 16A (220V; 50Hz met randaarde) alleen voor de band, binnen vijf meter van de speelruimte/podium.

Category: Electriciteit

Opties

Een eerste optie geeft u het recht nXtLeveL als eerste te mogen boeken. Stel dat er andere gegadigden zijn voor dezelfde datum, dan nemen we altijd eerst contact met jullie op om te vragen of er al een beslissing is genomen. We kunnen dan een periode afspreken wanneer we uitsluitsel verwachten. Dit zal altijd in overleg gaan.

Een optie staat maximaal twee weken in onze agenda.

Category: Opties

Podium

nXtLeveL heeft bij voorkeur een speeloppervlak van zo’n 6x3m.

Category: Podium

Dat hangt ervan af hoeveel nadruk je de band wilt geven op je feest.

Zonder podium komt de band prima tot zijn recht. Met podium zijn we natuurlijk beter zichtbaar en zullen we nog meer impact hebben.

Category: Podium

Voorbereiding / opbouwen

Vaak zien we bij aankomst dat er obstakels zijn, zoals: kasteelpoorten, ophaalbruggen, voetgangersgebied, trappen, klappaaltjes, onverharde weg, 1e Verdieping. Indien een feestlocatie zicht niet op de begane grond bevindt maar op een etage of in een kelder dient er een deugdelijke goederenlift aanwezig te zijn. Als dit niet het geval is kunnen wij in de betreffende locatie geen optreden verzorgen. Wij maken geen gebruik van trappen.

Voor het transport van onze apparatuur gebruiken wij een vrachtwagen.

Deze is ongeveer 7,5 mtr. lang en dient dichtbij de feestlocatie te kunnen komen.

Voor opbouwen en souncheck hebben wij ongeveer 1,5 uur nodig.

Voor omkleden en een hapje eten rekenen we ongeveer een half uur.

Wij spelen 4 x 45 minuten in een periode van 4,5 uur. We zijn 2 uur voor aanvang aanwezig voor opbouwen en soundchecken. Tel hierbij op de totale reistijd (met files) en het laden en lossen, en je komt minimaal aan een werkdag. Omdat alle bandleden van nXtLeveL een volledige baan ernaast hebben, is het niet mogelijk om op werkdagen (ma-vr) eerder aanwezig te zijn.

Load More